ring.oss

Ditt namn

E-mail

Telefon

Ditt meddelande

 

 

Är du ny kund?

Fyll i vår intresseanmälan så får vi reda på allt vi behöver av dig för att kunna svara på dina frågor så återkommer vi till er.

Intresseanmälan

Är du befintlig kund?

För ärenden gällande utfört uppdrag kontaktar du i första han de som utfört tjänsten hos dig.

Gäller det ändring av tid, utökad tid, tillägg av tjänster etc kontaktar du filialansvarig. Kontaktinformation finns nedan.

För brådskande ärenden som t ex sen avbokning etc v.v. ring vår växel.

 


 

Söker du jobb?

Bekväm söker löpande behovsanställningar. Fyll i vårt ansökningsformulär där du även bifogar din cv och ditt personliga brev.

 

 


 

 

 

Våra kontor


Trollhättan-Vänersborg

Vår Tvåstadsfilial utgår från Stampgatan på Trestad Center. Vi levererar hushållstjänster till Vänersborg och Trollhättan med omnejd.

 


 

 

Uddevalla

I Uddevalla utgår vi från våra lokaler hos Ford Brandt på Kuröd. Vi har upptagningsområde i centrum, Sund/Sunningen, Ljungskile och Lysekil. Vi hjälper dig gärna med veckostäd, fönsterputs, ärenden m m.

 


 

Vi fokuserar på att få en mycket nära, regelbunden och förtroendefull relation med våra kunder. Vi fokuserar i huvudsak på ”hushållsnära tjänster” i nära anslutning till din vardag och bostad. Vår ambition är att bli en naturlig del i din vardag där vi vill förenkla och förbättra!

Som kund hos Bekväm Hemservice bokar vi in dig på fasta dagar i vårt 2-veckors-schema.

Du får en personlig kontakt med kundansvarig på din ort. Det är ni tillsammans som säkerställer att vår relation blir långvarig.

I dag levererar vi vår tjänster i dessa orter med omnejd:

  • Trollhättan
  • Vänersborg
  • Uddevalla
  • Färgelanda
  • Göteborg
  • Lysekil
  • Ljungskile